Адвокат Иван Цветков – адвокат наказателно право София

Наказателно право е област, която е свързана обществените отношения, които възникват при извършено противоправно деяние, обевено от закона за наказуемо и привличане на извършителя към наказателна отговорност. Адвокатска кантора „Иван Цветков и сие“ е специализира в наказателното правото, като поемаме дела както в град София, така и в цяла България.

Предлагаме компетентна и доказана защита и представителство по наказателни дела, със силата на опита и професионализмът който притежаваме.

Услуги предлагани от нашите адвокати по наказателно право

Екипът на Адвокатска кантора „Иван Цветков и сие“ се състои от опитни криминални адвокати, които предлагат правни консултации във връзка с всички казуси, които могат да се отнесат към наказателното право.

Ние предлагаме адвокатско съдействие на пострадали от престъпление или на обвинени в престъпление.

Предлагаме адвокатска помощ при:

 1. Дела за обезщетение при пострадал от престъпление и поддържане на обвинение като частен тъжител.
 2. Изготвяне на частни тъжби, когато при престъплението е от частен характер, както и водене на наказателното дело.
 3. Съдебни дела при обезщетение при лекарска грешка.
 4. Адвокат при разпит на обвиняем или на свидетел, в досъдебното или съдебното производство.
 5. Адвокатска защита пред полиция или следствие на досъдебно производство.
 6. Обжалване на мерки за неотклонение домашен арест и задържане под стража, пред съд. Обжалване на размер на гаранция.
 7. Адвокатско представителство при сключване на споразумение с прокурор с цел смекчаване на наказанието.
 8. Съдебно представителство по наказателни дела от общ и частен характер. Организиране на защитата.
 9. Обжалване на постановени присъди, решения и определения на съдилищата.
 10. Водене на дела по ЗОДОВ за обезщетение срещу прокуратурата и държавата при оправдателни присъди и съдебни решения, засягащи вашите права и интереси.
 11. Дела за реабилитация и кумулация на наказания.
 12. Заличаване на полицейска регистрация от масива на МВР.
 13. Заличаване на лошо кредитно досие.
 14. Международно наказателно право, екстрадиция и помилване.
 15. Защита при извършени престъпления в Кралство Испания.

Възбудено е наказателно преследване срещу вас?

Може да се ползвате от наказателна защитата на добър адвокат наказателно право в лицето на Адвокатска кантора „Иван Цветков и сие“ с богат опит от спечелени наказателни дела и оправдателни присъди.

Работата на наказателния адвокат като защитник на обвиняемия или повереник на подсъдимия е да организира по най-правилния начин защитата на клиента и ние ще го направим.

Обърнете се към нас за ефективна правна защита и съдействие!

Какви казуси може да представите пред адвокат наказателно право

Винаги, когато става въпрос за противоправно деяние, което може да бъде квалифицирно престъпление от Наказателния кодекс на Република България, казусът може да бъде отнесен до криминален адвокат, който е запознат със приложимата съдебната практика.

Адвокатите по наказателно право в нашата адвокатска кантора, която се ръководи и управлява от адвокат Иван Митев Цветков са с опит при защита на пострадал или извършител при престъпления като обида, клевета, телесна повреда, документни престъпления, престъпления против финансовата система, управление на МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества, домашно насилие, дела за наркотици, кражба или длъжностно присвояване, митнически и данъчни престъпления, трафик на хора (трафик на мигранти),

Тъй като сме запознати в дълбочина не само със законовата уредба, но и със съдебната практика в областта на наказателното право и административно наказателното право, можем да ви бъдем от полза с вашия казус по различни наказателни дела. Нашите адвокати имат опит във всеки раздел на правото, защото понякога по наказателни дела се изисква и други познания.

Опит, компетентност, бързина, коректност и цена, съответстваща на стандарта, при защита по наказателни дела

Всичко това, което ви предлагаме е с цел да бъдем от максимална полза на всеки клиент, който има нужда от правна защита по наказателни дела.

Имате спешна нужда от много добър и опитен адвокат наказателно право в София, който ще се ангажира истински с вашия казус и ще започне работа веднага?

Може да се свържете с Адвокатска кантора „Иван Цветков и с-ие  на посочения телефон, чрез e-mail или да заповядате директно в нашата кантора в гард София, град Стара Загора и град Барселона, Испания след предварителна уговорка и запазен час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тел: 0899912539