ЗА НАС

Ние сме водеща адвокатска кантора в България и Испания

25 години опит като адвокати

За нас...

Адвокатска кантора 
"Иван Цветков & с-ие"

АДВОКАТСКА КАНТОРА „Иван ЦВЕТКОВ & с-ие“ е основана за да подпомага правно своите клиенти, като успява да реши проблемите им съчетавайки правни и икономически познания. Правната ни практика обхваща модел, който успява да разреши споровете по най-добрия начин.

АДВОКАТСКА КАНТОРА „Иван ЦВЕТКОВ & с-ие“ се управлява от адвокат Иван Митев Цветков. Адвокат Иван Цветков е с юридически стаж над 10 години. Помага ежедневно на пострадали при ПТП и наказателноправни случаи. Адвокат Цветков е събрал екип от адвокати и юристи компетентни по търговско право, семейно и вещно право.

АДВОКАТСКА КАНТОРА „Иван ЦВЕТКОВ & с-ие“ има успехи по наказателни дела, като предлагаме защита по всички престъпления от Наказателния кодекс. Предлагаме процесуално представителство в досъдебното производство, разпит на свидетел, съдебно производство, защита при вземане на мярка за неотклонение. Обезщетения при неоснователно повдигнати обвинения. Съдебни дела в Европейския съд по правата на човека в Страсбург, Франция.

Адвокат Иван Митев Цветков е дежурен адвокат, като е вписан в Националното бюро за правна помощ към Министерство на правосъдието и приема спешни казуси, във всеки час от денонощието. В АДВОКАТСКА КАНТОРА „Иван ЦВЕТКОВ & с-ие“ работят специалисти, които имат богати познания по граждански, семейни и наследствени, наказателни, административни и данъчни дела. Нашите адвокат успешно са провели хиляди преговори за покупко-продажба на имоти.

АДВОКАТСКА КАНТОРА „Иван ЦВЕТКОВ & с-ие“ работи в съдружие със счетоводна къща, в която на едно място работят както счетоводители, така и висококвалифицирани юристи и финансисти. С две думи – при нас, нашите клиенти получават на едно място всичко необходимо за техния бизнес в правен и счетоводен аспект.  Нашите адвокати са с опит и професионализъм, като се ангажират в цяла България. Счетоводната къща има над 28 годишен опит в следните области: хотелиерство и ресторантьорство, международен транспорт, търговия на едро и дребно, земеделие, финансови инструменти.

100

Съдебни дела

100

Публикации и консултации

100

Клиенти

1

Адвокати и юристи

Всеки има право да бъде защитен!

Aдвокат Иван Цветков има над 10 години юридически и икономически стаж, като е практикувал както в големи международни компании, така и в държавни институции и министерства. Адвокат Иван Митев Цветков управлява Адвокатска кантора „Иван Цветков & сие“, като консултира хиляди клиенти , в своите офиси в град София, град Стара Загора и в град Барселона /Испания. Адвокат Цветков е завършил висше образование по „Право“ и второ висше образование по „Икономика на търговията“. Завършва дипломационен курс, по Защита на правата на човека,  в  Харвардският университет, в град Кеймбридж, близо до град Бостън, щата Масачузетс, САЩ. През 2017-2018 година участва в програма организирана от Българо-американската комисия за образователен обмен „Фулбрайт“ към Софийски районен съд и Софийски градски съд, като е награден от Директора на Българо-американската комисия за образователен обмен „Фулбрайт“ – Анджела Родел и председателя на Софийски районен съд – съдия Александър Ангелов. Адвокат Иван Цветков има практически опит по наказателни, данъчни, административно-наказателни и търговски дела, като се отличава със задълбочени познания и практика по застрахователни дела и престъпленията свързани с ПТП-та. От пледоариите на адв. Цветков и събирането на свидетели и показания са се ползвали както хора с мащабен бизнес, така и държавни лица от най-висок ранг. Адвокат Иван Цветков защитава както обвинени в престъпления лица, така и пострадали от противоправните и укорими престъпни деяния. Един от опитните защитници, както в България , така и в чужбина, като е спечелил десетки дела пред Европейския съд по правата на човека, в Страсбург, Франция.

Иван Цветков

Адвокатска кантроа "Цветков & с-ие"

Ние сме тук за да ви помагаме..

Нашите цели са:

01.

Нашите клиенти да са доволни от предоставената адвокатска услуга

02.

Да решим проблемите в най-кратки срокове

03.

Да започнем работа по казуса, още в деня, в който ни е възложен

Запознайте се с част от нашия екип..

Най-успешните експерти и адвокати на Адвокатска кантора "Цветков & с-ие"

DSC_6071-scaled.jpg
Управляващ Адвокат

Задълбочени познания в наказателното материално и процесуално право. Опит по застрахователно и търговско право. Данъчно право.

*Ако желаете да се присъедините към екипа на Адвокатска кантора "Цветков & с-ие" може да изпратите Автобиография и научен труд, на правна тематика, на емайл: office@tsvetkov.bg.

Ние Имаме Опит и Предоставяме Правни Решения

Ние притежаваме огромен опит, по всяка една материя, нашите адвокати, юристи, икономисти и финансисти ще се справят с всеки проблем. Ще защитим Вашите права!

100

Решени съдебни дела

100

Научни публикации и съвети

100

Клиенти

1

Адвокати на разположения

Нашия 24/7 Денонощен спешен телефон

0899912539

Нашите съдебни и извънсъдебни казуси..

Дела, които ни карат да се открояваме

Адвокат Иван Цветков защитава 14-годишен обвинен за убйство и грабеж на македонски гражданик в Слънчев бряг

Адвокат Иван Цветков пое защитата на 14-годишния Мишо, който е обвинен за грабеж и убийство на мекедонски гражданин край к-к Слънчев бряг. По делото липсват доказателства за съпричастността на обвинения към деянието, а обвинението се крепи само на обяснения дадени под натиск, предивд на което обвинението е неоснователно и ако бъде вкарано в съд, според адв. Цветков няма да се стигне до осъдителна присъда

Адвокатска кантора "Цветков & с-ие" работи по плана за възстановяване на България

Адвокатска кантора Цветков &  с-ие работи по Националния план за възстановяване и устойчивост. Кантората е разработила и представила 26 становища за икономическото и социално възстановяване от кризата, породена от COVID-19 пандемията. Становищата са приети и одобрени

Адвокат Иван Цевтков успешно защити клент пред Европейския съд по правата на човека, в Страсбург, Франция

Адвокат Иван Цветков защити свой клиент  пред Европейския съд по правата на човека, в Страсбург, Франция и убеди правораздавателната институция на Съвета на Европа, че държавата е допуснала грешка, при повдигане на обвинение, съответно вземане на мярка за неотклонение и репарира причинените вреди на своя клиент от политическите среди на държавата

Менението на нашите клиенти...

Какво казват клиентите ни за нас?

Много съм доволен! Бързина и коректност в отношенията. Без да водим дело, адвокатите от Адвокатска кантора „Цветков & с-ие“ издействаха 65000 лв. обезщетение за пътния инцидент, който претърпях. 

5/5

Борислав Алексиев

Клиент

Удивителна работа на екипа на адв. Иван Цветков. Събраха над 100 хиляди лева, от длъжници на фирмата ми. 

Благодаря Ви!

5/5

Калоян Михайлов

Корпоративен клиент

Благодарение на адвокат Иван Цветков бях оправдан от съда , в извършването на тежко престъпление. Много съм му благодарен и препоръчвам услугите му на всички мои познати и приятели.

5/5

Стефан Димов

Клиент

Удивителна работа на кантората. Професионален екип препоръчвам наказателните адвокати на кантората под ръководството на адв. Цветков.

5/5

Стефани Русева

Клиент

Тел: 0899912539