ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси..

Имате ли въпроси към нас?

Дали тази адвокатска кантора е подходящата за мен?

Ние от Адвокатска кантора "Цветков & с-ие" сме адвокати, с над 25 години опит и сме специализирани във всички области на правото, с изявени познания по наказателно право, данъчно и търговско право. Успешно сме реализирали на отговорността, на виновните лица, причинили страданията ви. Ще получите най-справедливото обезщетение, за претърпяното ПТП. Повечето наши клиенти получават обезщетението си до няколко месеца, заради нашите отношения със застрахователите.

Какви видове дела разглежда вашата адвокатска кантора?

Ние от Адвокатска кантора "Цветков & с-ие" имаме експерти - адвокати, във всяка сфера на правната наука, което ни позволява да защитим правата ви, по най-добрия начин. Нашите наказателни адвокати, ще поемат защитата ви в наказателния процес и ще накажат виновните, а нашите граждански и търговски адвокати ще ви съдействат за получаването на един справедлив размер на обезщетение, за причинените ви имуществените и неиумуществените вреди.

От колко време сте?

Ние сме екип от адвокати, като имаме повече от 25 години опит в правната наука. Хиляди доволни клиенти отново ни се доверяват и желаят нашата адвокатска защита. Всеки ден получаваме по стотици запитвания, от клиенти, на които помагаме.

До колко време ще започнете работа по възложен казус?

Ние ще започнем работа по вашия казус още в деня, в който ни го възложите. При пострадали от ПТП, в повечето случаи нашите клиенти получават своето обезщетение до два-три месеца, от поемането на казуса. Ако не постигнем справедлив размер ще образуваме дело, което ще приключи в разумни срокове.

Кога следва да заплатя адвокатско възнаграждение?

Съласно Закона за адвокатурата възнаграждението следва да бъде заплатено при започване на работа по казуса. Ние от Адвокатска кантора "Цветков и с-ие" може да ви освободим от разноски ако нямате възможност да ги заплатите.

Не можеш да намериш отговор? Попитай ни!

  100

  Събрани обезщетения

  100

  Решени съдебни дела

  100

  Клиенти

  1

  Адвокати на разположение

  Ние сме тук за да ви помагаме..

  Ще защитим правата ви само с три стъпки:

  01.

  Свържете се с нас! Ние ще поемем защитата ви.

  02.

  Нашите адвокати ще насочат претенция към отговорните и ще спомогнат за разрешаване на проблемите ви

  03.

  Получавате бърза, адекватна и правилна правна помощ, от опитни адвокати

  Свържете се с нас..

  Изпратете ни съобщение тук!

  Ние ще ви отговорим при първа възможност. Моля опишете детайлно вашият случай, като оставите телефон за контакт. 

   Ако търсиш адвокат?

   Как Да Изберете Най-Добрия Адвокат За Вашите Нужди: Съвети И Насоки

   Тел: 0899912539