Кантората на адв. Иван Цветков с номинация за Кантора на годината в Националните награди за правосъдие

Националните награди за правосъдие бяха връчени тази вечер на 01.12.2023 година на провелия се Благотворителен бал на юристите.

В категорията „Кантора на годината“ номинирани бяха пет от най-успешните адвокатски кантори през изминалата 2023 година, а иемнно: Адвокатска кантора „Иван Цветков и сие“, управлявана от адвокат Иван Митев Цветков, Адвокатска кантора „Марковски“, управлявана от адвокат Марин Марковски , Адвокатска кантора „ТФБ“, Адвокатска кантора „Томови“, Адвокатско дружество „Миневи“. Наградата връчи Адвокат Менко Менков, номинирания през миналата 2022 година. „Прокурор“ на 2023 г. стана Радост Бошнакова, а в категорията „Съдия на годината“ наградата взе Марио Димитров.

Адвокат Иван Митев Цветков

Адвокатска кантора „Иван Цветков и сие“ е специализирана по наказателно право, административно право, данъчно право, административно-наказателно право, търговско и застрахователно право. За създаването на този колектив, за неговото развитие, адвокат Иван Цветков има безсъмнени заслуги. Той притежава едно качество, което решително подпомага правилното разрешаване на споровете, а именно качеството да съзре къде се намира конфликта и как той може да бъде разплатен, така че да стане ясен пътя за неговото разрешаване.
Това качество в немската правна теория носи названието „юдиц” и г-н Иван Цветков го притежава и то във висока степен.

На Националните награди за правосъдие 2023г. присъстваха председателят на правната комисия Анна Александрова, председателят на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта Небие Кабак, председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков, представители на адвокатските колегии, съдии, прокурори, нотариуси и юристи.
Заслужили юристи получиха отличия в редица категории, сред които „Кантора на годината“ „Гран при за цялостен принос в правосъдието“, „Адвокат на годината“, „Млад юрист“, „Нотариус на годината“, „Прокурор на годината“, „Медиатор на годината“, „Дело на годината“, „Кантора“, „Синдик“, „Правосъдие зад граница“, „Съдия на годината“ и др.

По време на събитието беше излъчен специален поздравителен адрес от Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Прокурор Кьовеши бе наградена с приза „Европейско правосъдие“ от юридическата общност в България.

3 thoughts on “Кантората на адв. Иван Цветков с номинация за Кантора на годината в Националните награди за правосъдие

 1. Наистина много добри адвокати. С адвокат Цветков малко по-трудно се свързваш. Но другите адвокати винаги дават информация. Давам висока оценка за работата им.

  1. Здравейте,
   Благодарим за оценката. Адвокат Иван Цветков е доста ангажиран и се записва предварителен час за консултация с него, поради което вероятно не сте успели да се свържете. Надявам се да можем да Ви помогнем.

   Поздрави,
   адв. Димитрова

 2. Здравейте адв. Цветков,
  Казвам се Станислав Павлов от Варна.
  Бих искал да се направи 5 мин телефонен разговор за да обясня моя случай и да прецените дали можете да ми помогнете, за да направим лична среща/консултация.
  Накратко-
  Преди два месеца закупих апартамент във Варна със тежест – право на ползване от Инвалид на около 40 г със ТЕЛК 78% и е под запрещение от своята майка която е попечител.
  аз от две години се грижа за двамата ..храна. сметки… транспорт, доктори…и т.н.
  В непрекъснат контакт съм с тях двамата….имам стотици разговори проведени с двамата през последните години.
  Има и дъщеря която живее и работи в Германия но отказва всякакъв контакт и помощ на тях двамата.
  Те живеят в апартамента.
  Имам друг имот – стара къща във Варненско село – гр. Вълчи Дол където евентуално да се замени правото на ползване и да се настанят там?
  Или евентуално – мога ли да заложа апартамента за кредит от банка и да спра плащането с обезщетение апартамента?
  Майката има 4 дела за невърнати кредити за около различни суми общо около 10 ооо лева.
  Майката също има психически отклонения, трудно подвижна, другата седмица може да и предстои лека операция.
  Не бързам. но се надявам да се разреши случая в моя полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may also like these

Тел: 0899912539